Локацията ни от Paradise Center се премести в Park Center, ниво партер

Условия за доставка

Екипът на GiftCard ще достави поръчката Ви на избран от Вас адрес според нашите условия за доставка. Използваме най-добрите куриери, за да пристигне Вашата пратка навреме. Информация за избрания начин на доставка, цена и начин за проследяване на пратката бихте могли да намерите във Вашия профил.

Физически карти

Очаквана дата на доставка

Времето за доставка се отчита от момента на предаване на картата на куриера. След като GiftCard напусне офиса ни, времето за доставка e до 2 работни дни

Доставки до пощенски кутии не се изпълняват.

Цена на доставка

Цената на доставката се определя спрямо тарифата на куриера и се начислява към стойността на поръчката, преди да платите.

зона такса
България 4.80 BGN
Европа - куриер зона 2 (Гърция, Унгария, Румъния, Словакия, Словения, Белгия, Германия, Люксембург, Нидерландия) 10.00 EUR
Европа - куриер зона 3 (Австрия, Чехия, Дания, Франция, Италия, Полша, Испания) 12.00 EUR
Европа - куриер зона 4 (Хърватска, Финландия, Ирландия, Латвия, Лихтенщайн, Норвегия, Португалия, Швеция, Швейцария, Естония, Литва, Кипър, Малта, Исландия) 15.00 EUR
Европа - куриер зона 9 (Френска Гвиана, Мартиник, Майот, Реюнион, Сен Мартен, Гваделупа) 18.00 EUR
Такса отдалеченост - прилага се за доставки до отдалечени и труднодостъпни райони. Таксата отдалеченост се добавя към цената на куриерската услуга за доставка до съответната зона след подаване на адреса към куриера. 10.00 EUR

*Посочените цени са за поръчки до 10 карти

Е-мейл за потвърждение на поръчката

След завършване на поръчката ще Ви бъде изпратен е-мейл с данните за поръчаните от Вас карти. Вашите поръчки ще бъдат одобрени след приключване на процедурата по комплексна проверка, която се изпълнява еднократно при първоначалната регистрация и/или при настъпване на промяна във Вашите лични данни.

Опаковане

Картите поръчани през GiftCards.eu са поставени в избраната от Вас опаковка и са добре защитени от стандартен плик за доставка.

Връщане на доставката

Екипът на GiftCard избира кой доставчик ще достави Вашата поръчка. Някои от нашите доставки изискват подпис на получателя (експресна доставка). Куриерът ще направи 3 опита да намери получателя на посочения от Вас адрес, след което ще ни върне пратката. В този случай клиентът може да избере: да плати за нова доставка или да се откаже от поръчката, като в този случай се прилагат правилата за обратно изкупуване съгласно Общите условия.

При връщане на пратка купувачът ще бъде информиран по е-мейл.

Виртуални карти

Картите не се издават автоматично

Вие правите заявка за издаване на електронни пари и е необходимо да преминете през кратка процедура за проверка на самоличността Ви. Вашите поръчки ще бъдат одобрени след приключване на процедурата по комплексна проверка, която се изпълнява еднократно при първоначалната регистрация и/или при настъпване на промяна във Вашите лични данни.

Виртуалните карти се доставят по имейл

С направената поръчка вие създавате профил в www.giftcards.eu.

В работни дни Вашата поръчка ще бъде обработена в рамките на 24 часа. Ние ще Ви информираме с имейл при необходимост от допълнителни документи или когато картата е издадена.

В случай че направите поръчка в почивен или празничен ден, тя ще бъде разгледана на следващия работен ден.

След като получите имейл с потвърждение, че заявената карта е готова, ще можете да я изпратите до имейла на Вашия получател като влезете в профила си, отворите поръчката и натиснете бутон "Изпрати".

Важно! Поканата за виртуална карта може да бъде изпратена и до Вашия собствен имейл, но след това няма възможност да бъде препратена към друго лице.

Е-мейл нотификации

Добавили сме имейл нотификации, които да Ви помогнат да преминете максимално бързо през процеса на поръчката. Комуникацията с нас по имейл ще премине през следните стъпки:

- информация за детайлите на поръчката;

- необходими допълнителни документи;

- потвърждение, че картата е издадена и може да бъде изпратена.

Цена на доставка

За доставка на виртуални карти не се начислява такса.

Отказ от доставка

След като картата бъде изпратена по имейл, Вие не можете да откаже Вашата поръчка или да поискате преиздаване на картата, тъй като тя вече е доставена на потребителя. Бихте могли да проследите в профила си кога получателят ще я активира.